top of page

Wonen op een unieke locatie in het oude centrum van Den Haag?

Alleenstaanden van 45 jaar en ouder met een bruto-inkomen tussen de € 1.500,- en € 2.900,- kunnen zich inschrijven voor een huurwoning in ons Hofje.

Uw inschrijving geldt voor maximaal twee jaar. U dient zelf actie te ondernemen om uw inschrijving eventueel te verlengen. Als er een woning vrijkomt, nemen wij contact met u op. Het is daarom ook van belang dat wij op de hoogte blijven van uw actuele contactgegevens. Mocht u geen belangstelling meer hebben voor een woning in ons Hofje, laat u ons dit dan weten, zodat wij uw inschrijving uit het bestand kunnen verwijderen.

Een woning in het Hofje is 40 m2 groot en bestaat op de begane grond uit een entree, wc, woonkamer, en nieuwe open keuken met inductie kookplaat, koelkast, magnetron en afzuigkap. Via de trap komt u op de eerste verdieping, bestaande uit een overloop met wasmachine aansluiting, een douche en de slaapkamer met vaste wastafel.

Huisdieren zijn niet toegestaan.

Wilt u op de wachtlijst geplaatst worden voor een woning in ons Hofje dan kunt u een inschrijfformulier invullen en dat op uitnodiging langs komen brengen bij de beheerder/binnenmoeder Sandra. 

Sandra is in het Hofje beschikbaar op werkdagen van 8u tot 12u en zal u hartelijk ontvangen.

Heeft u belangstelling, klik dan HIER voor het inschrijfformulier.

Hoe de Stichting met uw persoonlijke gegevens omgaat in het kader van de Algemene Verordening Gegevensbescherming, de AVG, kunt u HIER lezen.

PLATTEGROND HUISJE_HGHsite.jpg
bottom of page