Haags Heilige Geesthofje zoekt beheerder

Het Heilige Geesthofje, opgericht in 1616, ligt aan de Paviljoensgracht in het kloppend hart van Den Haag en heeft dertig woningen met alleenstaanden van middelbare en hogere leeftijd.

Wij verwachten van de beheerder dat hij/zij aanspreekpunt is voor bewoners, waar mogelijk hand- en spandiensten kan verlenen en zorg draagt voor een plezierige en ordentelijke gang van zaken op het hofje. Vanuit het bestuur verwachten wij dat hij/zij gasten ontvangt, een eenvoudige administratie voert en in overleg supervisie houdt op werkzaamheden. Onze beheerder kan alleenstaand zijn of (bij voorkeur) samenwonend. Verder zien wij mogelijkheden dat de geboden functie uitstekend kan worden gecombineerd met een parttime baan of met werk als zzp-er.

Deze functie kent als beloning het wonen in een ruime gemoderniseerde dienstwoning in het hofje. Ziet u voldoende aanknopingspunten in deze unieke functie? Dan komen wij graag met u in contact. U kunt de sollicitatiebrief en cv sturen aan info@hetheiligegeesthofje.nl. Nadere informatie kunt u inwinnen bij de heer Van den Bosch eveneens via info@hetheiligegeesthofje.nl.